تلفن همراهفناوری

ده اقدام برای افزایش طول عمر گوشی هوشمند

در این مطلب می‌خواهیم نکات بسیار مفیدی را با شما درمیان بگذاریم که رعایت آنها به افزایش طول عمر گوشی هوشمند شما کمک خواهند کرد.

همه ما می‌خواهیم گوشی جدیدمان تا بی نهایت عمر کند و در تمام این مدت در شرایط مناسب و سالمی قرار داشته باشد. اما برخی از عادات و روش‌های  زندگی روزمره ما می‌توانند خطرات بسیاری را برای این ابزارهای کاربردی که به بخش مهمی از زندگی تبدیل شده اند، به همراه داشته باشند. ما در این مطلب می‌خواهیم نکات بسیار مفیدی را با شما درمیان بگذاریم که رعایت آنها به افزایش طول عمر گوشی هوشمند شما کمک خواهند کرد.

۱- تمیز کردن پورت شارژ گوشی هوشمند

یک خلال دندان را به آرامی در پورت شارژ گوشی هوشمند خود فرو کرده و با چرخاندن آن، گرد و خاک و آشغال‌هایی که ممکن است در آن گرفتار شده باشند را شل کنید و سپس با تکانی ساده آن‌ها را خارج نمایید. برای این کار وقت بگذارید و تا حد ممکن این کار را آرام و بدون فشار انجام دهید.

۲-رها نکردن گوشی روی داشبورد ماشین

همه ما این تجربه را داشته ایم که گوشی مان را روی داشبورد خودرو گذاشته ایم که بار‌ها و بار‌ها با افتادن همراه بوده است. حتی اگر داشبورد شما فضای تخت خاصی برای گذاشتن گوشی داشته باشد نیز اطمینان نخواهید داشت که با اولین دست انداز یا پیچیدن یا سرعت گرفتن، گوشی تان پرت نشود. این افتادن‌ها صدمات قابل توجهی به گوشی هوشمند شما وارد خواهد کرد و طول عمر گوشی هوشمند شما را کاهش خواهد داد.

۳- تمیز کردن آب و گرد و خاک از داخل بلندگوی گوشی

اگر گوشی شما از خیس شدن جان سالم به در برده، اما صدا‌های نامفهومی از اسپیکر آن می‌شنوید، یان بدان دلیل است که شاید هنوز هم کمی آب در اسپیکر‌ها وجود داشته باشد. اکثر افراد از برنج برای خشک کردن گوشی‌های هوشمند خود استفاده می‌کنند. اما یک روش بسیار موثرتر نیز وجود دارد. یک اپلیکیشن جالب برای این کار در قالب اندروید و IOS وجود دارد که به بهترین شکل ممکن اسپیکر گوشی شما را تمیز خواهد کرد. این اپلیکشن صدای خاصی تولید می‌کند که آب را از اسپیکر‌ها بیرون می‌آورد. این کار در مورد گرد و خاک نیز عملی است. و اگر به طور مرتب این کار را بکنید اسپیکر‌های گوشی شما برای سال‌های طولانی بی نقص خواهند بود.

۴-سرویس و رسیدگی مرتب گوشی همراه

سرویس‌های گارانتی شده گوشی همراه باعث می‌شوند که هم اعصابتان خراب نشود هم صرفه جویی کنید. افراد حرفه‌ای در مراکز معتبر و دارای مجوز مشکلات گوشی شما را خیلی سریع شناسایی کرده و هر گونه آسیب داخلی و خارجی را رفع خواهند کرد. در صورت داشتن گارانتی، این سرویس‌ها هزینه زیادی نیز برای شما در بر نخواهند داشت.

۵- جیب عقب شلوار نگهدارنده گوشی نیست

شاید فراموش کنید که گوشی تان را در جیب عقب گذاشته اید و روی چیزی بنشنید که خرد شدن گوشی هوشمند گرانقیمتتان را در پی خواهد داشت.

۶- استفاده از آنتی ویروس برای از بین بردن بد افزار ها

پاکسازی گوشی از ویروس ها و بدافزار ها یکی از اصلی ترین راه های افزایش طول عمر گوشی هستند. ویروس ها با به کارگیری منابع سخت افزاری گوشی آسیب های جبران ناپذیری می زنند. اگر بعد از نصب یک برنامه جدید یا دریافت یک فایل با تبلیغات عجیب، کندی و داغ شدن گوشی رو به رو شدید به سرعت به فکر اسکن کردن گوشی و کمک گرفتن از آنتی ویروس باشید. بعضی از بد افزار ها برای انجام کارهای پیچیده طراحی شده اند و به همین دلیل فشار زیادی به گوشی وارد می کنند. در نتیجه احتمال خرابی دستگاه هم وجود دارد.

طول عمر باتری گوشی هوشمند

۷- شارژ گوشی قبل از خاموش شدن

اگر شارژ گوشی شما تمام شود مشکلی وجود ندارد. اما اگر همیشه پس از خاموش شدن گوشی تان آن را شارژ می‌کنید این موضوع بر طول عمر گوشی تان تاثیر منفی خواهد گذاشت. هر گوشی هوشمند یک سیکل شارژ مشخص دارد. این سیکل در واقع هرباری است که گوشی تان را صد درصد شارژ کرده و آن را مصرف می‌کنید. اگر به طور مرتب این کار را انجام دهید باتری گوشی شما عمر چندانی نخواهد داشت. پس قبل از خالی شدن شارژ گوشی تان آن را شارژ کنید.

۸- به روز رسانی مرتب سیستم عامل و نرم افزارهای گوشی

همواره آپدیت‌های جدیدی برای رفع باگ‌ها وجود دارد که به سریع‌تر شدن گوشی تان نیز کمک خواهد کرد. باید بدانید که این به روزرسانی‌ها در تضمین امنیت گوشی شما نیز بسیار موثرند.

۹- استفاده نکردن از شارژهای تعبیه شده در مکان‌های عمومی

شارژر‌های USB این روز‌ها به وفور در مکان های عمومی نظیر ترمینال‌ها و فرودگاه‌ها دیده می‌شوند که بسیار می‌توانند کمک کننده باشند. اما این به معنای ایمن بودن آن‌ها نیست. در هنگام شارژ کردن گوشی در حال انتقال داده خواهید بود. این داده می‌تواند توسط هکر‌ها مورد دسترسی قرار گیرد. وقتی که گوشی هوشمند خود را به یک پورت شارژ هک شده وصل می‌کنید، گوشی شما را به یک درایو خارجی متصل می‌کند. این موضوع می‌تواند باعث شود که افرادی داده‌های شما را برداشته یا حتی نرم افزار‌های مخرب روی گوشی تان نصب کنند.

۱۰- مراقبت از گوشی هنگام ورزش کردن و فعالیت های خارج از خانه

قرار دادن گوشی در جیب، پخش موسیقی و ورزش کردن تجربه لذت بخشی است. اما اگر مراقب نباشید می‌تواند باعث کاهش عمر گوشی و خراب شدن آن شود. گوشی هایی که در جیب قرار دارند در هنگام ورزش ممکن است با رطوبت عرق آسیب ببینند. علاوه بر این، افتاده گوشی از دست در هنگام تمرین کردن یا وارد شدن ضربه به آن نیز بسیار شایع است. از هندزفری های مقاوم در برابر آب استفاده کنید و گوشی را در هنگام ورزش در فاصله مطمئنی قرار دهید.

در این مقاله سعی کردیم به سوال « چگونه طول عمر گوشی هوشمند خود را افزایش دهیم؟» پاسخ دهیم. اگر تجربه استفاده از این روش ها یا روش های دیگری را دارید، خوش حال می شویم تجربیات خود را با ما به اشتراک بگذارید. مشتاقانه منتظر نظرات و پیشنهادات گران بهای شما هستیم.

بیشتر بخوانید

گوگل دستیار رانندگی کاربران گوشی‌های اندرویدی شد 

نمایش بیشتر
نوشته های بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا