انویدیا G-Assist را با هدف کمک به گیمرها معرفی کرد
جی-اسیست (G-Assist)، چتبات مبتنیبر هوش مصنوعی انویدیا، معرفی شد. این چتبات به کاربران در اجرای بازیها و بهینهسازی کامپیوتر شخصیشان کمک میکند.
در سال ۲۰۱۷، انویدیا برای روز اول آوریل (April Fools’ Day) شوخی جالبی بهراه انداخت و دستیار هوش مصنوعیای را رونمایی کرد که به کاربران در بازیکردن کمک میکرد. حالا و بعد از گذشت ۷ سال، G-Assist دوباره بازگشته است؛ ولی این بار نه بهعنوان شوخی، بلکه بهعنوان دمویی واقعی از دستیار هوش مصنوعی قدرتمند جیفورس که ممکن است انویدیا در آینده برای توسعهدهندگان بازی و دارندگان کارت گرافیک RTX عملی کند.
ورج مینویسد که پروژهی G-Assist درحالحاضر فقط نمایشی اولیه است؛ اما نگاهی اجمالی به این موضوع را ارائه میدهد که چگونه دستیار هوش مصنوعی میتواند در آینده شما را در بازیهای کامپیوتری راهنمایی و حتی براساس ورودیهای چت، تنظیمات بهینه را برایتان پیکربندی کند.
انویدیا در دمویی نشان میدهد که G-Assist چگونه به سؤالات صوتی مانند «بهترین سلاح ابتدایی بازی کدام است و مواد لازم برای ساخت آن را از کجا پیدا کنم؟» در بازی ARK: Survival Ascended جواب میدهد.
این دستیار حتی میتواند حین بازی اتفاقات روی صفحه را درک کند؛ بنابراین، باتوجهبه تعداد امتیاز مهارتی که در بازی دارید، خودش را با شرایط تطبیق میدهد و به شما کمک میکند.
ماه گذشته، مایکروسافت نیز دمویی مشابه برای دستیار هوش مصنوعی کوپایلت خود بهنمایش گذاشت که چگونه میتواند بازیکنان ماینکرفت را در طول بازی راهنمایی کند.
دستیار هوش مصنوعی انویدیا میتواند تنظیمات کامپیوتر را بهینهسازی و تنظیم کند؛ ازجمله ارائهی نمودارهایی از تأخیر (Latency) و فریمبرثانیه (FPS) کامپیوتر در ۶۰ ثانیه گذشته.
G-Assist همچنین میتواند سیستم شما را اسکن کند و متوجه شود درحالیکه مانیتورتان از ۲۴۰ هرتز پشتیبانی میکند، تنها با نرخ نوسازی ۶۰ هرتز بازی میکنید. علاوهبراین، میتوانید از آن بخواهید تا برای افزایش کارایی در بازی و رسیدن به نرخ ۶۰ فریمبرثانیه یا حتی اورکلاککردن کارت گرافیک به شما پیشنهادهایی ارائه دهد.
درپایان، باید بگوییم که همهی ما مجذوب دموهای جذاب میشویم؛ اما تا وقتی G-Assist به اپلیکیشنی رسمی و کاربردی تبدیل نشود، باتوجهبه اشتباههای رایج هوش مصنوعی در تولید متن، هنوز برای اطمینان کامل به این فناوری جای تردید وجود دارد.
بااینحال، این واقعیت که مایکروسافت و انویدیا هر دو دستیارهای هوش مصنوعی را بهنمایش میگذارند که درنهایت میتوانند گیمرها را هنگام اجرای بازیها راهنمایی کنند، باعث میشود فکر کنیم که بهزودی این فناوری از مرحلهی دمو به واقعیت تبدیل خواهد شد.