بهترین DNS های پرسرعت و رایگان برای ایران/ بهترین dns ها برای دانلود کدام dns ها هستند؟
در این مقاله بهترین دی ان اس برای دانلود را برای شما دوستان معرفی می کنیم
در این مقاله قصد داریم به معرفی بهترین dns برای دانلود های پرسرعت و رایگان برای استفاده در ایران بپردازیم. در ادامه با ما همراه باشید.
DNS چیست؟ بهترین dns ها برای دانلود کدامند؟
برای درک بهتر این سوال، ابتدا به تعریف DNS که مخفف Domain Name System یا سیستم نام دامنه می پردازیم. DNS در واقع یک استاندارد تعریف شده برای مدیریت نام وب سایتها و دامنه های موجود در اینترنت و تحت وب است.
به زبان ساده، DNS مانند دفترچه تلفنی آنلاینی است که شما را به مخاطب مورد نظرتان متصل می کند. در واقع DNS آدرس IP هر سایت را ذخیره می کند و به این ترتیب پس از وارد کردن نام دامنه در نوار مرورگر، DNS آن را با IP درست مطابقت می دهد و شما به سایتی که مدنظرتان است، هدایت می شوید.
ما در مقاله در دانشنامه کیمیاهاست به طور مفصل درباره DNS ها و شیوه کار و مزایای آنها صحبت کردیم که می توانید از لینک زیر آن را مشاهده کنید.
تاثیر DNS در سرعت اینترنت
همان طور که در متن بالا به آن اشاره شد دی ان اس سرور یک واسطه بین شما و سرویس دهنده می باشد و انتخاب یک DNS خوب و سریع میتواند سرعت اینترنت شما را بالا ببرد و فرق قابل توجهی با حالتی که از آن استفاده نمی کنید داشته باشد. پس باید بهترین DNS سرور را در سیستم یا مودم خود استفاده کنید.
ما در این مطلب شما را با ۶ سرور DNS مطرح و رایگان که سرعت پاسخگویی بیشتری دارد و از حریم خصوصی افراد محافظت می کند و از بارگذاری لینک های مخرب جلوگیری می کند، آشنا می کنیم.
بهترین DNS های رایگان و پرسرعت
OpenDNS
- DNS سرور اولیه: ۲۰۸.۶۷.۲۲۲.۲۲۲
- DNS سرور ثانویه: ۲۰۸.۶۷.۲۲۰.۲۲۰
- اپراتوری باتجربه
- فیلتر اختیاری وب
- مسدود شدن سایت های فیشینگ به طور پیش فرض
OpenDNS یکی از بهترین و کاربردی ترین DNS سرور های عمومی و رایگان می باشد. این سرویس در سال ۲۰۰۵ تأسیس شد و در حال حاضر متعلق به شرکت بزرگ و قدرتمند سیسکو می باشد. خدمات رایگان و مزایای این سرویس عبارتند از : سرعت بالا، آپ تایم ۱۰۰٪ ، مسدود شدن سایت های فیشینگ به طور پیش فرض، فیلتر وب تحت کنترل اختیاری برای مسدود کردن وب سایت ها توسط والدین بر اساس نوع محتوا و همراه با پشتیبانی رایگان ایمیل در صورت رخ دادن اشتباه.
Cloudflare در بهترین dns ها برای دانلود
- DNS سرور اولیه: ۱.۱.۱.۱
- DNS سرور ثانویه: ۱.۰.۰.۱
- عملکرد چشمگیر
- امنیت بالا
- انجمن پرسش و پاسخ
امروزه اکثر طراحان وب و وب مسترها، Cloudflare را به عنوان یکی از بهترین CDN یا همان شبکه توزیع محتوا می شناسند و آزمایشات نشان داده است که Cloudflare سریعترین و بهترین سرویس عمومی DNS است. عملکرد چشمگیر، سرعت فوق العاده، سطح امنیت و حریم خصوصی بسیار بالا از جمله قابلیت هایی است که آن را به عنوان رقیبی سرسخت برای گوگل در این عرصه تبدیل کرده است. یکی دیگر از مزیت های این شبکه داشتن انجمن خصوصی جهت پرسش و پاسخ و پشتیبانی از کاربران می باشد. همچنین رند بودن آدرس IP آن موجب شده است تا کاربران به دلیل سهولت در به خاطر سپردن ادرس آی پی، از کلودفلر استفاده کنند.
Google Public DNS
- DNS سرور اولیه: ۸.۸.۸.۸
- DNS سرور ثانویه: ۸.۸.۴.۴
- حفظ حریم خصوصی
- شفافیت قابل ستایش
با توجه به اینکه گوگل خدمات بسیاری را در بستر وب و اینترنت برای کاربران فراهم کرده است، از این رو به جرآت می توان گفت یکی از بهترین DNS های عمومی و رایگان است، که همواره خدماتش نسبت به دیگر سرویس ها جایگاه قابل قبول تری داشته است. Google Public DNS به همراه Cloudfare دو تا از بهترین DNS ها برای گیمیرها و بازی کردن با سرعت بالا و بدون مزاحم است.
حفظ حریم خصوصی کاربران، مهم ترین مزیت DNS گوگل است البته ذکر این نکته هم خالی از لطف نیست که سایت های نقد و بررسی DNS اعتقاد دارند، سطح امنیت Cloudflare بالاتر است.
Comodo Secure DNS
- DNS سرور اولیه: ۸.۲۶.۵۶.۲۶
- DNS سرور ثانویه: ۸.۲۰.۲۴۷.۲۰
- تمرکز روی امنیت
- اداره هوشمند دامنه های پارک شده
گروه Comodo یکی از بهترین ارائه دهندگان خدمات هاستینگ است، که به واسطه آن سرویس DNS هم ارائه می دهد. مهم ترین مزیت Comodo Secure DNS تاکید بسیار آن روی موضوع امنیت است. البته این DNS به خودی خود سایت های فیشینگ را مسدود نمیکند، اما اگر شما حتی نزدیک سایت های فیشینگ و مخرب و دارای بدافزارهای جاسوسی بروید، بلافاصله به شما اطلاع می دهد.
البته اگر امکانات بیشتری بخواهید Dome Shield service جایگزین مناسبی از همین مجموعه است که جزو خدمات پولی قرار می گیرد.
OpenNIC
- DNS سرور اولیه: ۴۶.۱۵۱.۲۰۸.۱۵۴
- DNS سرور ثانویه: ۱۲۸.۱۹۹.۲۴۸.۱۰۵
OpenNIC یک سازمان غیرانتفاعی است. مانند اکثر DNS سرور ها، گزینه خوبی برای DNS سرور پیش فرض شماست. این به حفظ حریم خصوصی کمک می کند و از سیستم شما در برابر دولت محافظت می کند. به طور کلی اگر نگران سانسور هستید، یک گزینه خوب است.
Quad9
- DNS اولیه: ۹.۹.۹.۹
- DNS ثانویه: ۴۹.۱۱۲.۱۱۲.۱۱۲
سرور Quad9 از جدیدتری سرویس های DNS رایگان و پرسرعت است که خدماتش را با سریع ترین و آسان ترین حالت ممکن، در اختیار شما قرار می دهد. مهم ترین ویژگی این DNS، مسدود کردن دامنه های آلوده است. این DNS از لحاظ کیفی در جایگاه بالایی قرار دارد. به طوریکه در رتبه بندی های جهانی نمره ۷ از ۱۰ را گرفته و پس از Cloudflare و OpenDNS و البته در جایگاهی بالاتر نسبت به Comodo قرار دارد.
با این نت داغون داخلی هیچکدومش تاثیر خاصی نداره چون از پایه نت کنده و خرابه 🙁
ببخشید من اون دی ان اسی ک ۲۰۸ ۶۷ بود رو زدم بعد وی پی انمو روشن کردم یادم نبود بعد الان دی ان اسه کار نمیکنه راه حلی دارین ؟ ممنون میشم بم جواب بدین 🙂
چی یادتون نبود؟
سلام با تست های مختلف در چند ماه اخیر سال ۱۴۰۱ که انجام دادم به نتیجه زیر رسیدم بهترین دی ان اسی که تایم اوت کمتری داشت ۴.۲.۲.۴ و ۹.۹.۹.۹ بودش. متاسفانه ۸.۸.۸.۸ و ۸.۸.۴.۴ گوگل و ۱.۱.۱.۱ و ۱.۰.۰.۱ کلودفلر دیگر مانند قبل نیستند و تحریم در آن اثر گذاشته و همه کابران نیز مثل من طبق عادت قبلی روی سیستم هامون تنظیم هست که در وب گردی ما تاثیر گذاشته. امیدوارم برای شما هم مفید واقع بشه
سلام
تشکر
بله به موارد خوبی اشاره کردید.
موفق باشید
ممنون بابت مقالتون