آموزشسئو

تحلیل سایت رقبا برای سئو بهتر

منظور ما این است وقتی رقبا یک مسیری را طی کردند و در پروسه سئو سایتشان رشد خوبی داشتند، ما می‌توانیم یک سری اطلاعات از مسیر آن ها به‌دست بیاوریم . این می‌تواند به ما کمک کند کار خودمان را بهتر شروع کنیم و سرعت بالاتری در رسیدن به موفقیت داشته باشیم.

تحلیل سایت رقبا برای سئو بهتر یعنی زمانی که شما وارد سایت رقیب یا همکار خودتان می‌شوید و می‌خواهید آن را بررسی کنید، یک سری موارد را در رابطه با محتوا و یا موارد دیگر را باید در نظر داشته باشید.

از نظر ظاهری یک پله بالاتر باشید

مورد اولی که باید در نظر داشته باشید این است که سایت شما از نظر ظاهری باید حداقل یک پله جلوتر باشد. اگر سایت رقیب شما طبق یک استاندارد طراحی شده است، وب‌سایت شما باید طراحی خیلی بهتری داشته باشد . اگر بعد از بررسی متوجه شدید که ظاهر سایتتان، چندین پله پایین‌تر از ظاهر سایت رقیب است، باید احساس خطر کنید.

نوشته های مشابه

پس به‌صورت کلی باید به ظاهر سایت خودتان دقت داشته باشید. این مورد می تواند در رابطه با سئو هم تأثیر زیادی داشته باشد و در تحلیل سایت رقبا برای سئو بهتر این است که مقاله را کامل مطالعه کنید

نکته‌ای که دفعات زیادی به دانشجویان خود تأکید می‌کنم، این است که کسانی که در تجارت الکترونیک، همه‌چیز را خیلی ساده می‌گیرند، کسب‌وکارشان به موفقیت نمی‌رسد. خیلی از کاربران را داشتیم که حتی یک رنگ مناسب هم نتوانستند برای سایت خود انتخاب کنند و همه‌چیز را به‌صورت آماتور طراحی کردند و هیچ دسته‌بندی در سایتشان وجود ندارد.این افراد به نتیجه موردنظر خودشان نخواهند رسید.

قدرت شروع تولید محتوا را بالا ببرید

مورد بعدی که باید توجه داشته باشید این است که آخرین محتوای تولید شده در سایت رقیب برای چه زمانی بوده است.اگر دیروز یک محتوا در سایت منتشر شده و محتوای قبلی آن برای پریروز بوده است، متوجه می‌شوید که رقیب شما سرمایه‌گذاری خوب و زیادی روی تولید محتوا گذاشته است.

منظور من این نیست که اگر رقیب شما ۱۰۰ عدد محتوا دارد، شما هم باید به همان اندازه، محتوا تولید کنید تا از آن سایت پیشی بگیرید. چه‌بسا اگر شما کار خودتان را قوی‌تر شروع کنید و کمی عملکرد بهتری داشته باشید. حتی با محتوای بسیار کمتری از سایت رقیب هم، می‌توانید بالاتر از آن بروید.

دلیل اینکه ما در اینجا در رابطه با رقبا برای شما صحبت کردیم، این است که شما دید و استراتژی، نسبت به کار رقبای خودتان داشته باشید. چراکه این موضوع یک درس بزرگ برای کار خودتان است. زمانی که ما از رقبا صحبت می‌کنیم به این معنا نیست که بخواهیم رقیبی را زمین بزنیم. درواقع ما می‌خواهیم یک آماری به‌دست بیاوریم که اگر اشتباهاتی توسط آن ها صورت گرفته، آن ها را تکرار نکنید. اگر کار مثبتی انجام دادند که باعث بهبود سئو شده، شما هم یک پله بالاتر از آن را انجام دهید.

کیفیت محتوا

در این مقاله بررسی میکنیم که تحلیل سایت رقبا برای سئو بهتر و مورد سوم در خصوص کیفیت محتوا است. شما باید کیفیت محتوای رقیب خودتان را بررسی کنید. مواردی مانند استفاده درست و به‌جا از تصویر، تیتر گذاری و موارد این‌چنینی با دقت بررسی کنید و ببینید به‌صورت کلی محتوا به چه صورت است.

شبکه‌های اجتماعی

باید بررسی کنید که از نظر شبکه‌های اجتماعی، رقیب شما به چه صورت حرکت می‌کند. باید ببینید که رقیب شما با تولید محتوای خودش در این شبکه‌ها چه عملکردی دارد، همان‌طور که میدانید، شبکه‌های اجتماعی باعث می‌شوند که افراد بیشتری به سایت شما سر بزنند. ورود افراد بیشتر به سایت شما، می‌تواند سئو بسیار خوبی برای شما رقم بزند.

یک موردی به نام سیگنال‌های شبکه‌های اجتماعی داریم . در یکی از جلسات، آن را به‌صورت کامل برای شما توضیح خواهم داد و روش‌هایی را که بتوان سیگنال‌های خوبی بگیریم را بررسی خواهیم کرد.

لینک سازی داخلی و خارجی

دقت داشته باشید که لینک سازی یکی از موارد بسیار مهم در سئو سایت است . از نظر لینک سازی داخلی و خارجی هم شما باید یک پله بالاتر از رقیب خودتان حرکت کنید.

همه مواردی که در اینجا گفته شد، برای آشنایی شما بود و تمامی آن‌ها را در جلسات آینده به‌صورت تخصصی و کامل برای شما توضیح خواهیم داد.

ابزارهای بررسی سایت رقیب

می‌خواهیم ۳ ابزار را برای شما معرفی کنیم. ابزار اول وب‌سایت Webconfs.com است، که سایت رقیب ما را بر اساس پرترافیک‌ترین کلمات کلیدی، سنجش می‌کند و آمار آن را به ما نشان می‌دهد.

پرترافیک‌ترین کلمات کلیدی

زمانی که شما وارد سایت Webconfs.com می‌شوید، روی گزینه “SEO Tools” و سپس ” Free Alternative To Google Keyword Planner”  کلیک کنید و در صفحه جدید که برای شما باز می‌شود. در قسمت مربوطه، آدرس سایت موردنظر خودتان را وارد کنید تا پس از چند ثانیه، نتایج برای شما نمایش داده شود.

البته دقت داشته باشید که نمی‌توان به‌صورت کامل و دقیق روی این کلمات سرمایه‌گذاری کرد. اما می‌توانید مشاهده کنید که افراد زیادی با استفاده از این کلمات، وارد سایت شدند. این بدان معنی نیست که تمام افراد جهان با استفاده از این کلمات می‌خواهند وارد سایت شوند، بلکه به این معناست که این وب‌سایت در خصوص کلماتی که نمایش داده شده است، محتوای خوبی ارائه کرده است.

بنابراین در اینجا می‌توانید یک سری کلمات کلیدی را پیدا کنید . روی آن کار کنید تا از رقیب خود بالاتر بیایید و می‌بینید باید روی این کلمات سرمایه‌گذاری داشته باشید.

چگالی کلمات سایت

مورد دوم، بررسی چگالی کلی وب‌سایت رقیب است. یک آماری را ارائه می‌کند. ما با این آمار میتوانیم ببینیم کلیت چگالی که در سایت رقیبمان به‌کار رفته است، به چه شکل می‌باشد. تا ما آن ها را در نظر داشته باشیم.

در خصوص این مورد هم باید وارد سایت Webconfs.com شوید. روی گزینه SEO Tools » Keyword Density Checker  کلیک کنید . مانند مورد قبلی به آن یک لینک می‌دهیم تا بررسی کنید. محتوایی که این سایت تولید کرده را بررسی می‌کند و یک چگالی از محتوایی که بیشتر استفاده شده را برای ما نمایش می‌دهد.

اصالت یا عمر مفید سایت

مورد بعدی اصالت یا عمر مفید یک وب‌سایت است. برای بررسی آن از سایت MOZ کمک می‌گیریم. همان‌طور که میدانید، سایت  MOZ، یکی از معتبرترین مراجع سئو جهان است و افراد زیادی از آن استفاده می‌کنند.

زمانی که شما لینک سایت را وارد می‌کنید، معیار معتبر بودن سایت، قدرت دامنه وب‌سایت، لینک‌های داخلی و سایت‌هایی که به این دامنه لینک دادند را می‌رساند.

اگر به پایین اسکرول کنید، یک سری وبلاگ‌ها را می‌بینید.این در لینک خارجی و لینک سازی تأثیر دارند.  این افراد در وبلاگ‌ها یا سامانه‌های وبلاگ دهی، یک سری وبلاگ ساختند و در آن مقاله گذاشتند و به سایت خودشان لینک دادند.همین لینک سازی باعث شده در گوگل بالا بیایند.

در این صفحه، یک بخش Domain Authority وجود دارد . اگر شما سایت خودتان را وارد کنید، عدد آن صفر است . کم‌کم با تولید محتوا و بازدید بیشتر، این عدد زیاد می‌شود . ممکن است بعد از ۶ ماه این عدد به ۱۰ یا ۱۵ و یا حتی بیشتر برسد. در بحث سئو، هیچ‌چیزی بهتر از صبر و تلاش نیست.

تبلیغات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا