لینوکس

آموزش آپدیت لینوکس centos

برای اطمینان از جدیدترین به روزرسانی های امنیتی و جدیدترین ویژگی ها ، مانند همه سیستم های عامل لینوکس ، مهم است که سیستم CentOS خود را به روز نگه دارید

با آموزش آپدیت لینوکس centos در خدمت شما عزیزان هستیم.

همانطور که می دانید آپدیت کردن سیستم عامل علاوه بر بهبود کارایی به بهبود وضعیت امنیتی نیز کمک می کند. بر همین اساس اگر شما هم اقدام به خرید سرور ابری نموده اید می بایست سیستم عامل مورد استفاده خود را همواره بروز نگه دارید.

نوشته های مشابه

البته لازم به ذکر است که حتما باید به نسخه های تایید شده آپدیت کنیم و از نسخه های دمو استفاده نکنیم. در ادامه شما را با نحوه آپدیت CentOS از طریق SSH آشنا خواهیم کرد.

نحوه آپدیت لینوکس centos توسط دستور آپدیت در لینوکس

این آموزش صرفاً با دسترسی مدیر سرور یعنی یوزر Root قابل اجرا می‌باشد. برای شروع مراحل آپدیت لینوکس کافی است ابتدا نرم‌افزار putty را دانلود کنید و با واردکردن اطلاعات سرور شامل آی پی، یوزر و پسورد به سرور خود لاگین نمایید.

حالا دستور آپدیت در لینوکس که در زیر آمده را درون محیط ssh اجرا می‌کنیم.

yum update

توسط دستور بالا لینوکس ابتدا با رجوع به مخازن نرم‌افزاری خود، ورژن های کنونی نرم‌افزارهای نصب شده بر روی سرور را با آخرین ورژن موجود در مخزن مقایسه کرده و در صورت وجود آپدیت جدید پکیج مربوطه را به آخرین نسخه بروز رسانی می‌کند.

پس از بررسی پکیج‌ها و آماده‌سازی برای آپدیت لینوکس centos پیغامی برای شما ظاهر می‌شود که اجازه بروز رسانی را از شما سؤال خواهد کرد با زدن دکمه‌ی y مراحل آپدیت لینوکس آغاز شده و بسته به سرعت دانلود سرور شما بعد از سپری شدن چند دقیقه عملیات ارتقا به پایان می‌رسد.

اگر به هر دلیلی با خطا در حین بروز رسانی لینوکس مواجه شدید کافی است دستور زیر را یک‌بار اجرا کنید، این دستور ارورهایی که ممکن است در حین آپدیت لینوکس در زمانهای گذشته ایجاد شده باشند را به طور کامل حذف می‌کند.

yum clean all

خوب تقریباً مراحل آپدیت لینوکس centos به پایان رسید و توصیه می‌کنیم اگر برای شما مشکلی ایجاد نمی‌شود یک‌بار سرور خود را به منظور ثبت تغییرات در آپدیت کرنل لینوکس توسط دستور زیر ریبوت نمایید.

reboot

توسط مراحل بالا فقط پکیج‌هایی بر روی سرور شما بروز رسانی خواهند شد که در مخزن لینوکس تعریف شده باشند و از طریق همین مخزن در گذشته نصب شده باشند، یعنی اگر برنامه و یا پکیج خاصی را به صورت دستی و یا از طریق سورس بر روی لینوکس نصب کرده باشید باید برای ارتقا آنان به همان شیوه نصب عمل کنید.

تبلیغات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا