آموزشافزونه هاسی پنلوردپرس

معرفی پلاگین LiteSpeed / تنظیمات پلاگین لایت اسپید در سی پنل

پلاگین لایت اسپید به واسطه کش قدرتمند خود، نسبت به وب سرورهای آپاچی و Nginx کارایی و برتری دارد. البته افزونه لایت اسپید قبلا تنها در سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس، جوملا و … قابل نصب و از داخل داشبورد کاربری قابل تنظیم و مدیریت بود.

اما در آخرین نسخه ارائه شده اسپید لایت برای سی پنل، یک پلاگین با نام Litespeed Web Cache Manager در سی پنل اضافه شده است. این افزونه به شما امکان مدیریت کش سایتتان را می دهد.

Litespeed Web Cache Manager پلاگین لایت اسپید چیست؟

در این مطلب ما قصد داریم به معرفی افزونه لایت اسپید کش Litespeed Web Cache Manager پرداخته و با آن آشنا شویم.

LSCache  یک حافظه پنهان انعطاف پذیر و قدرتمند در سمت سرور است که مستقیما توسط وب سرور لایت اسپید ساخته شده است. افزایش سرعت بارگذاری صفحات سایت، کنترل آسان ترافیک وب سایت و ایجاد تجربه استثنایی کاربران در هنگام کار با وب سایت از جمله ویژگی های آن است.

با توجه به اینکه در سرور های کیمیاهاست هاست از وب سرور لایت اسپید استفاده می شود، پلاگین LiteSpeed Web Cache Manage را در سرویس‌های سی پنل مشاهده خواهید کرد.

برای استفاده از این پلاگین نیاز است وارد سی پنل هاست خود شوید. سپس بر روی گزینه “LiteSpeed Web Cache Manager”  کلیک نمایید.

پس از ورود به سی پنل و در قسمت Advanced ، گزینه‌ای با نام LiteSpeed Web Cache Manager وجود دارد که با کلیک روی آن وارد تنظیمات می‌شوید.

پلاگین کش لایت اسپید

وقتی وارد صفحه مدیریت کش وب افزونه لایت اسپید شدید، با چند بخش مختلف مواجه می شوید. ما به صورت کوتاه درباره هر یک توضیحاتی را ارائه می دهیم.

پلاگین کش اسپید لایت

۱- بخش Why Use LSCache؟

بخش اول  Why Use LSCache یا چرا از LSCache استفاده می‌کنیم است. این بخش شامل اطلاعاتی در مورد LSCache و پلاگین های متعدد آن برای انواع اسکریپت‌ها می‌باشد. همچنین با کلیک بر روی گزینه “Available LSCache Plugins ” می‌توانید انواع پلاگین‌های LSCache برای اسکریپت‌های متعدد را مشاهده کنید.

۲- بخش  Flush LSCache پاک کردن کش لایت اسپید

گزینه با نام Flush All در بخش Flush LSCache مشاهده می‌نمایید. که با کلیک بر روی آن تمامی کش‌های مربوط به سایت شما حذف خواهد شد. این گزینه دقیقاً مشابه گزینه Purge All Cache در پلاگین لایت اسپید در وردپرس و جوملا می‌باشد.

۳- بخش  LiteSpeed Cache Management مدیریت کش لایت اسپید

در بخش LiteSpeed Cache management گزینه‌ای با نام Wordpress Cache مشاهده می‌کنید. البته در صورت وجود پلاگین وردپرسی این وب سرور ، تنظیمات در اختیار شما قرار خواهد گرفت. که با استفاده از آن می‌توانید پلاگین LSCWP را در سایت های وردپرسی خود فعال یا غیر فعال کنید.

با کلیک بر روی این گزینه وارد بخش مدیریتی حافظه پنهان پلاگین LiteSpeed می‌شوید. که از طریق آن می توانید نصب پلاگین LSCWP را در سایت های وردپرسی خود به صورت گروهی و یا مجزا مدیریت کنید.

در ابتدا نیاز است بر روی گزینه scan کلیک نمایید تا سایت های وردپرسی شما شناسایی شود.

در ادامه پس از اسکن، صفحه زیر نمایش داده می‌شود.

پلاگین کش لایت اسپید سی پنل

Discovered WordPress Installations  : این قسمت شامل مسیر نصب هر وردپرس است که در آخرین عملیات اسکن کشف شده است.

Cache Status : وضعیت پلاگین LSCWP در هر وردپرس را نشان می‌دهد. “Enabled” یعنی LSCWP  فعال است و “Disabled” به این معنی است که LSCWP در آن وردپرس غیر فعال است.

Flag : این بخش ممکن است خالی باشد. و یا ممکن است یک پرچم مشاهده کنید. اگر علامت پرچم نمایش داده شود (در واقع پرچم گذاری شده باشد)، آن سایت از عملیات گروهی Enable/Disable کردن LSCWP در WHM  مستثنی می‌شود.

Upload SSL Cert to QUIC.cloud: این بخش به دنبال پیدا کردن گواهینامه ssl سایت است. تا آن را در حساب QUIC.cloud مرتبط با وردپرس نصب شده، آپلود کند. برای این کار باید یک کلید دامنه QUIC.cloud در کش افزونه لایت اسپید برای پلاگین وردپرس ساخته شده باشد.

Actions: این قسمت شامل عملیات هایی مانند Enable/Disable یا Flag/Unflag است. در صورت کلیک کردن، آن عملیات بر روی LSCWP در وردپرس موردنظرتان انجام می‌شود.

Scan: همه نصب های وردپرس را در زیر ریشه سند شناخته شده هر کاربر cPanel کشف می‌کند. سپس این نصب های کشف شده در یک پرونده داده ذخیره می شوند و در صفحه مدیر نمایش داده می شوند. اگر این پرونده داده حذف یا خراب شد، به سادگی دوباره آن را اسکن کنید تا لیست دوباره جمع شود.

Refresh Status: هر کدام از سایت های وردپرسی که در لیست نمایش داده میشود دارای یک status هستند که وضعیت LSCWP را نمایش می‌دهد. با کلیک بر روی گزینه Refresh Status وضعیت هر وردپرس بروز می‌شود و آخرین وضعیت LSCWP را نمایش می‌دهد.

Flush All: این دکمه نیز مانند بخش “Flush LSCache” که در صفحه اصلی مشاهده کردید، عمل می کند. و با کلیک کردن بر روی آن محتوای پوشه LSCache خالی می‌شود. به این صورت حافظه پنهان برای کلیه سایت هایی که LSCache بر روی آنها فعال است پاک می‌شود.

در پایین صفحه نیز دکمه هایی وجود دارند که برای عملیات گروهی تعبیه شده اند.

Enable  و Disable : این دکمه ها به شما امکان می‌دهند پلاگین LSCWP  را برای وردپرس های انتخابی خود فعال یا غیر فعال کنید.

Flag و Unflag : این دکمه ها به شما امکان می دهند گزینه پرچم را برای وردپرس های انتخاب شده فعال یا غیرفعال کنید. وردپرس هایی که پرچم گذاری می‌شوند از عملیات گروهی در WHM مستثنی می‌شوند.

۴- بخش EC Certificate Management

در این بخش شما می‌توانید گواهینامه های EC تولید شده برای دامنه های متعلق به خود را به صورت جداگانه یا گروهی مدیریت کنید.

۵- بخش Settings و  Advanced تنظیمات پیشرفته افزونه لایت اسپید

در پایان دو گزینه Setting و Advanced در اختیار شما قرار داده شده که با استفاده از آنها می‌توانید به تنظیم محل ذخیره‌سازی لاگ‌های کش وب سایت خود و همچنین در بخش Advanced تمامی پروسس‌های PHP مربوط به سایت خود را حذف کرده و مجدداً راه‌اندازی کنید.

بدین ترتیب در این مطلب با افزونه لایت اسپید کاربردی و مهم آشنا شدید. از این پس می‌توانید از این قابلیت در سرویس میزبانی وب کیمیاهاست استفاده نمایید.

 

تبلیغات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا