گاهی اوقات هنگام مواجه شدن با برخی از خطاها نیاز دارید تا قالب خود را غیرفعال کنید، ما در این مطلب نحوه غیر فعال کردن قالب وردپرس را به شما آموزش می دهیم.
نحوه غیرفعال کردن قالب وردپرس
برای غیرفعال کردن قالب شما می توانید از دو روش استفاده کنید. یک روش به صورت مستقیم و با استفاده از پشخوان پنل مدیریت سایت و روش دوم با استفاده از کنترل پنل هاست. در ادامه این آموزش همراه ما باشید تا با هر یک از این دو روش کاملا آشنا شوید.
غیرفعال کردن قالب با استفاده از پیشخوان وردپرس
ساده ترین و اولین روش این است که قالب را با استفاده از پیشخوان وردپرس غیرفعال کنید. برای اینکار ابتدا وارد کنترل پنل سایت خود شوید و سپس سپس از منوی نمایش ، زیر منو پوسته ها را انتخاب کنید. اکنون یکی از پوسته های پیشفرض وردپرس را با کلیک روی دکمه فعال نمایید، فعال کنید. به این ترتیب قالب اصلی سایت شما غیرفعال می شود و قالب پیشفرض وردپرس بر روی سایت فعال می گردد.
درصورتی که تمایل داشتید قالبی که غیرفعال کردید را به طور کلی حذف کنید، ابتدا بر روی قالب کلیک کرده و سپس گزینه پاک کردن را انتخاب کنید و در انتها روی دکمه OK کلیک کنید.
آموزش نصب دو سایت روی یک هاست سی پنل
غیرفعال کردن قالب وردپرس از طریق سی پنل
دومین روش برای غیرفعال کردن قالب با استفاده از سی پنل می باشد. برای اینکار ابتدا وارد سی پنل خود شوید و سپس File Manager را باز کنید.
سپس وارد مسیر زیر شوید.
public_html/wp-content/themes
پس از ورود به پوشه themes فولدر قالب فعلی سایت خود را پیدا کنید و پس از کلیک راست بر روی آن گزینه Rename را انتخاب کنید. نام قالب را تغییر داده و سپس روی Rename File کلیک کنید.
اکنون قالب فعلی سایت شما غیرفعال شده و یکی از قالب های پیشفرض وردپرس برای شما فعال میشود.
امیدواریم این آموزش برای شما مفید بوده باشد و به وسیله آن توانسته باشید قالب فعلی خود را غیرفعال کنید. درصورتی که حین انجام کار به مشکلی برخورد کردید، میتوانید آن را در بخش دیدگاه مطرح کنید.