رفع خطای عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس

این خطا معمولا زمانی اتفاق می‌افتد که شما تلاش می‌کنید وارد پنل مدیریت سیستم وردپرس خود شوید اما ناگهان سایت قفل می‌کند. در این مقاله نحوه رفع عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس را بررسی خواهیم کرد

به طور حتم تاکنون در سیستم مدیریت محتوای وردپرس با خطاهای گوناگونی مواجه شده‌اید مانند عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس که هر کدام از آن‌ها ممکن است خطاهای تکراری باشد و راه‌های مقابله و برطرف کردن آن‌ها را نیز فرا گرفته باشید و یا خطاهای جدیدی باشد که برای نخستین بار با آن روبرو می‌شوید.راهکاری برای رفع مشکل نداشته باشید.

یکی از این خطاهای رایج، خطای عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس می‌باشد که معمولا در زمان ورود به پنل مدیریت وردپرس نمایش داده می‌شود. بروز این خطا مانع ورود به پنل مدیریت وبسایت وردپرسی شما خواهد شد، بنابراین لازم است این مشکل را هر چه سریع‌تر برطرف نمایید.

اگر شما نیز با این خطا مواجه شده‌اید و راه برطرف‌سازی این مشکل را نمی‌دانید با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید تا نحوه رفع خطای عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس را به شما آموزش دهیم.

پیشنهاد ما: آپدیت اتوماتیک وردپرس

خطا عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس

در هنگام تلاش برای ورود به وب سایت وردپرسی و بعد از وارد کردن نام کاربری و رمز عبورتان شما امکان ورود به پیشخوان وردپرس وب سایت خود را نخواهید داشت و تنها اتفاقی که با آن مواجه می شوید، بروز رسانی متداوم صفحه ورود است. در چنین حالتی ممکن است تصمیم بگیرید که با استفاده از لینک موجود در پایین صفحه لاگین وردپرس اقدام به ریست و بازیابی رمز عبور خود نمایید. اما در این مسیر خطای عدم بازسازی زمر عبور در وردپرس قالب پیغامی تحت عنوان Could not save password reset key to database  رو به رو خواهید شد.

البته در زمینه مشکل ورود به وردپرس می توان به دلایل مختلفی اشاره کرد که هر یک از آنها به شیوه مشخصی برطرف خواهند شد. در صورتی که خطای فوق به شما نمایش داده نشد و در صورت تمایل می توانید مقاله راهکارهای رفع مشکلات ورود به مدیریت وردپرس را مطالعه نمایید.

دلیل بروز خطا عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس چیست؟

خطا عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس در واقع زمانی نمایش داده می شود که وردپرس امکان نوشتن اطلاعات جدید روی دیتابیسی که برای آن ایجاد نموده اید را ندارد. این اتفاق زمانی رخ می دهد که حساب هاستینگ وردپرس شما از تمامی فضایی که به آن اختصاص شده است استفاده نموده یا اینکه دیتابیس تغییر کرده است.

نحوه رفع خطا Password Reset Key در وردپرس

به منظور رفع ارور خطا عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس باید از طریق پنل مدیریتی هاست خود اقدام نمایید. در این مقاله به صورت پیش فررض از سی پنل استفاده می کنیم. به منظور رفع خطا Password Reset Key در وردپرس باید مسیر زیر را دنبال کنید:

  1. در اولین گام شما باید با وارد کردن اطالاعات ورود خود که پیش تر تعیین نموده اید، وارد پنل مدیریتی سی پنل شوید. در صورت تمایل می توانید با استفاده از مقاله نحوه اتصال اکانت ftp سی پنل به نرم افزار filezilla پیش رفته و فرآیند سریع تری را دنبال کنید.
  2. از طریق پیشخوان دایرکتوری public_html را انتخاب نموده و از میان گزینه های موجود روی دایرکتوری wp-content کلیک کنید.
  3. در دایرکتوری wp-content پوشه uploads را انتخاب نمایید. در این قسمت تمامی فایل هایی که تاکنون آپلود کرده اید وجود دارد. از میان فایل های موجود مواردی که دارای بزرگ ترین سایز هستند را انتخاب و حذف نمایید.

پیشنهاد ما: افزونه های ورد پرس

  1. برای اینکه بتوانید فایل های سایز بزرگ غیرضروری را حذف نمایید، بهتر است از طریق کلیک روی ستون Size فایل ها را از بزرگ به کوچک مرتب سازی نمایید. بدین ترتیب بخشی از فضای هاست خالی می شود و احتمالا با تلاش دوباره می توانید وارد پیشخوان وردپرس خود شده و دیگر خطا عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس را مشاهده نخواهید کرد. در واقع باید تلاش کنید فضای اشغال شده را آزاد نمایید.
    🔵🟢 نکته: قبل از اینکه اقدام کرده و فایلی را حذف نمایید اطمینان حاصل کنید که یک بکاپ از آنها تهیه و روی سیستم دسکتاپ خود ذخیره کرده اید. بدین ترتیب می توانید مطمئن شوید که در صورت نیاز امکان برگرداندن دوباره فایل های حذف شده را خواهید داشت و هیچ یک از اطلاعات ضروری خود را از دست نمی دهید.
  2. بعد از ورود نیز می توانید فایل های قرار گرفته روی وردپرس خود را بررسی کرده و مواردی که تصور می کنید وجود آنها غیرضروری است را حذف نمایید.

دقت داشته باشید علاوه بر حذف فایل های اضافی می توانید اقدامات زیر را در راستای پاکسازی فضای هاست خود در نظر بگیرید:

  • پاک کردن فایل های اضافی که حجم بالایی دارند.
  • حذف کردن بکاپ های قدیمی و منسوخ
  • پاک کردن ارور لاگ های حجیم
  • حذف افزونه و قالب های بلااستفاده
  • پاک کردن فایل های زائد و اضافی
  • و…

اگر نمی خواهید به منظور رفع خطا عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس فایلی را از روی فضای هاست خود حذف نمایید باید اقدام کرده و پلن هاست خود را ارتقاء دهید. خرید هاست ابری یا تهیه هاستی با فضای بالا می تواند انتخاب مناسبی برای شما باشد. در واقع با ارتقاء پلن هاست خود می توانید با خیال راحت و بدون نگرانی از فضای بالایی که در اختیار دارید استفاده کنید.

خروج از نسخه موبایل