در گزارشات جعلی DMCA گوگل خیلی با صدمات جبرانناپذیری روبرو شده بودند که از حذف یک صفحه تا حذف کامل سایتشان توسط گوگل به ما رجوع کردند.
آنها از ما کمک و راهنمایی میخواستند همین شد که تصمیم گرفتیم این مقاله را برای تمامی کسانی که ممکن است در آینده به این مشکل دچار شوند آماده کنیم.
پس تا آخر این آموزش باما همراه باشید.
چگونگی مقابله با گزارشات جعلی DMCA گوگل
کسانی که شامل قانون DMCA گوگل شده بودند معمولاً پیامی با فرمت زیر در گوگل وبمستر تولز یا همون سرچ کنسول براشون ارسال شده بود.
In response to a complaint we received under the US Digital Millennium Copyright Act, we have removed 1 result(s) from this page. If you wish, you may read the DMCA complaint that caused the removal(s) at
شوک بدی به این افراد وارد شده بود و زمانی این موضوع بدتر هم شد که دیده بودند در SERP گوگل وجود ندارند و سایتشون کلاً نابود شده، سعی میکنم بخشی از تجربه خودمو در سری مباحث بهینه سازی سایت با شما به اشتراک بزارم امیدوارم مشکل این دوستان هر چه سریعتر حل بشه.
پیشنهاد ما: امنیت سئو
شکایت DMCA چیست؟
DMCA قانون فدرال ایالاتمتحده و یا به اختصار کلمات Digital Millennium Copyright Act هستش، یک روش آسان و راحت که برای قربانیان قانون کپیرایت وضع شد تا بتوانند هر چه سریعتر از حق خود دفاع کنند.
اگر کسی محتوا و دیتای شما را در اینترنت بدزدد شما میتوانید با اعلام یک متن شکایت به وبسایت مربوطه، میزبان آن و موتورهای جستجوگر خواستار حذف دیتای آنها شوید.
از این رو گزارشات جعلی DMCA نیز روز به روز توسط رقبا در حال افزایش است. این درخواست یک روند بسیار ساده داشته که با ارسال یک متن الکترونیکی به راحتی قابل انجام است.
وقتی که یک فرد شکایت جعلی DMCA را به گوگل ارسال میکند محتوای مربوطه بدون هیچ قضاوتی توسط موتور جستجوگر از دسترس خارج شده و همین عاملی قوی برای سودجویی افراد شده است.
البته این مشکل از گوگل نیست و به دلیل مفاد این قانون بر سهل سازی رسیدگی به شکایات در سریعترین زمان ممکن بررسی و اجرایی میشود.
پیشنهاد ما: اهمیت بک لینک برای سئو
اگر سایت با ارسال گزارشات جعلی DMCA حذف شد چیکار باید کرد؟
کنگره ایالاتمتحده با وضع قانون DMCA رسیدگی به شکایات را بسیار سریع و بیواسطه کرده ولی برای رفع مشکل گزارشات جعلی نیز به همین حد کار آسان است.
روش حل مشکل گزارشات جعلی DMCA ارسال یک پیام counter-notification یا پیام ضد گزارش جعلی به کمپانی مربوطه که مطلب شما را حذف کرده است.
برای ارسال این پیام شما درخواست برگشت محتوای خود را با عنوان “put-back notice” باید برای گوگل ارسال کنید. بعد از آن گوگل بررسی خواهد کرد که چه کسی درخواست حذف محتوا را ارسال کرده سپس در کمتر از ۱۴ روز محتوای شما ریستور خواهد شد.
البته این زمانی محقق خواهد شد که شاکی، پروندهای از نوع file a lawsuit علیه شما نزد گوگل در پاسخ به شما ایجاد نکند در غیر این صورت و اثبات حرف شاکی مطلب شما بر نخواهد گشت.
در زیر نمونهای از شکایت DMCA ارسال شده به گوگل را در انتهای صفحه اول گوگل مشاهده میکنید که با کلیک روی لینک read the DMCA complaint می توانید متن شکایت و کسی که اقدام به ارسال آن کرده است را مشاهده نمایید.
اگر هیچ شکایتی در درخواست شما مبنی بر ریستور محتوا مجدد توسط شاکی ارسال نشود در کمتر از ۱۴ روز منتظر باشید که مطلب شما بازیابی شود.
اطلاعاتی که در فرم put-back notice باید حتماً ارسال شوند
- a denial of the allegations against your site
- your name
- your address
- your consent to jurisdiction
- your oath that everything you’ve stated in your counter-notification is true
در لینک زیر گوگل با یک ویدیو از قطعیت خود برای برخورد با شکایات DMCA اعلام آمادگی کرده و دقیق وبسایتهایی که شامل این برخورد قانونی میشوند رو اعلام کرده است.
https://support.google.com/legal/answer/3110420?hl=en
پس از دریافت شکایت در پنل سرچ کنسول گوگل شما بلافاصله باید از خودتان دفاع کنید و محتوای مربوطه را از روی سایت حذف کنید. گوگل در صورت دریافت شکایت، برای شما یک دادگاه مجازی تشکیل خواهد داد و شما باید از خودتان دفاع کنید.