پیشبینی میشود ترافیک جهانی اینترنت موبایل بهازای هر نفر تا سال ۲۰۲۷ به ۴۲ گیگابایت در ماه برسد. تعداد کاربران اینترنت روزبهروز بیشتر میشود و بین سالهای ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۲، هند شاهد افزایش ۱۷۰ درصدی کاربران اینترنت بوده است.
براساس گزارش بانک جهانی، کشورهایی با درآمد متوسط بیشترین سهم از مصرف دیتای اینترنت موبایل را به خود اختصاص دادهاند. کشور کوراسائو با مصرف ۱۳۱٫۱ گیگابایت دیتای اینترنت ماهانه به ازای هر نفر در رتبهی اول قرار دارد.
کوراسائو تنها ۱۹۳ هزار نفر جمعیت دارد. دلایلی از جمله هجوم بیش از یک میلیون گردشگر و نبود زیرساختهای لازم برای سیستمهای مخابراتی خط ثابت و اینترنت پهنباند باعث شده است تا رتبهی این کشور در مصرف اینترنت موبایل بسیار زیاد باشد.
در جایگاه دوم کویت قرار دارد. در سالهای اخیر، صنعت مخابرات این کشور بهطور چشمگیری پیشرفت کرده و تقریباً ۹۷ درصد از مناطق کشور کویت تحت پوشش شبکهی 5G قرار دارد. دولت کویت سرمایهگذاری زیادی در پلتفرمهای موبایلی کرده است که به مردم امکان میدهد جریمههای ترافیکی را پرداخت کنند یا تاریخ دادگاههای خود را از طریق اپلیکیشنهای موبایل تنظیم کنند.
افزونبر کویت، عربستان سعودی و بحرین در بین کشورهایی هستند که شهروندانشان دیتای اینترنت موبایل زیادی مصرف میکنند.
فنلاند بهعنوان کشوری شناخته میشود که از زیرساختهای پیشرفتهی مخابراتی بهره میبرد و در استفاده از دیتای اینترنت موبایلی در اروپا پیشتاز است. با توجه به نقش این کشور در پیشبرد شبکههای ارتباطی و فناوریهای دیجیتال، بسیاری از شرکتها از فنلاند برای آزمایش محصولات و خدمات جدید خود قبل از عرضهی جهانی استفاده میکنند.
ایالات متحده با ترافیک ماهانهی ۱۳٫۴ گیگابایت به ازای هر نفر در رتبهی ۳۴ جهانی قرار دارد. بخشی از این مصرف پایین احتمالاً بهدلیل تعرفهی بالای اینترنت موبایل در آمریکا باشد. هزینهی متوسط خرید بستهی یک گیگابایتی اینترنت موبایل در آمریکا در سال ۲۰۲۳، حدود ۶ دلار بود که نسبت به قیمت ۰٫۲۰ دلاری در فرانسه یا ۳٫۴۸ دلاری در ژاپن، بیشتر است.