سئو سایت شامل دو دستهی On-Page و Off-Page سئو میشود در سئو داخلی ما به بررسی موارد درون سایت خودمان خواهیم پرداخت و مشکلاتی احتمالی آن را رفع خواهیم کرد و اینکه م میخواهیم در این مقاله تکنیک تخصصی On-Page سئو را خدمت شما توضیح دهیم.
در سئو خارجی که نقطه مقابل سئو داخلی است از راهکارهایی برای جذب لینک به سمت سایت خودمان استفاده میکنیم تا محبوبیت سایتمان نزد گوگل بالاتر رود بدون لینک سایت شما شانسی برای پیشی گیری از رقبایتان که بر روی Off-Page سئو کار میکنند نخواهید داشت.
برای بسیاری از تازهواردان که اطلاعی از سئو ندارند و دقیقاً نمیدانند سئو چیست این تداعی میشود که seo یعنی همان متاتگ ها و یا Keyword Density ولی باید بگوییم که این درک کاملاً اشتباه است اگر به دنبال راهکارهای عملی و حرفه ای برای سئو سایت خود هستید امروز به شما روشهایی را خواهیم آموخت که میتوانید توسط آنها صفحات سایت خود را به بهترین شکل سئو کنید.
پیشنهاد ما: آموزش سئو
منظور از تکنیکهای سئو داخلی چیست
روش هایی که در ادامه به شما یاد خواهیم داد از اساسی ترین روش های سئو داخلی سایت هستند که اگر در صفحات سایت رعایت شوند بازدیدهای زیادی را برای شما به همراه خواهند داشت.
استفاده از آدرس URL مناسب
گوگل صراحتاً اعلام کرده است ۳ تا ۵ کلمهی اولی که شما در آدرس URL سایت خود بکار میبرید بیشترین ارزش را از دید آن خواهد داشت.
و طبق بررسیهایی که انجام دادیم و تجاربی که در حوزه سئو کسب کردیم آدرس Url های کوتاهتر از دید گوگل جایگاه بهتری را کسب کردند. پس شما هم از آدرس Url کوتاه در صفحات سایت خود استفاده کنید و حتماً از کلمات کلیدی محتوای خود درون آدرس Url استفاده نمایید.
از آدرس Url هایی شبیه به modireserver.com/p=3244 دوری کرده و به جای آن از لینکهای معنیدار و قابل درک مانند modireserver.com/on-page-seo استفاده نمایید.
شروع تایتل با کلمه کلیدی
مهم ترین فاکتور سئو داخلی چیست ؟ تگ تایتل صفحات سایت شما به عنوان مهمترین فاکتور on page سئو مطرح هستند پس باید از آنها به خوبی برای سئو داخلی سایتتان استفاده نمایید.
هر چه کلمه کلیدی محتوای شما در تگ تایتل به ابتدای آن نزدیکتر باشد تأثیرگذاری آن به طور حتم بیشتر خواهد بود.
نمونهای از کار عملی که درون سایت خودمان از آن استفاده کردیم را در عکس زیر میتوانید مشاهده کنید.
از کلمات تأثیرگذار در تایتل خود استفاده نمایید
یکی از راههای مهم سئو سایت افزایش میزان CTR میباشد. اگر بتوانید نرخ کلیک کاربران روی نتایج خود در گوگل را بالا ببرید مطمئناً در یک پروسه چند ماهه حتی میتوانید در لینک یک گوگل قرار بگیرید.
باید از تکنیکهای موفقی استفاده کنید که قبلاً توسط اشخاص دیگر آزموده شدهاند. ما نیز به شما روشی را خواهیم گفت که تأثیرگذاری زیادی در افزایش CTR سایت شما خواهد داشت.
از کلماتی همچون [۲۰۱۸ و آپدیت جدید، راهنما، چک لیست و …] درون تایتل خود استفاده نمایید. البته روشهای قدرتمند دیگری نیز هستند که شما میتوانید در آموزش الگوریتم RankBrain از آنها نیز استفاده نمایید.
قرار دادن تایتل صفحات در تگ H1
تگ H1 به تگهای Heading نیز معروف است. اغلب سیستمهای مدیرت محتوا نظیر وردپرس خودشان به صورت اتوماتیک تایتل صفحات را درون h1 قرار میدهند ولی در تنظیمات بعضی از قالبها ممکن است این کار را به درستی صورت نگیرد.
برای بررسی این مورد کافی است سورس صفحه را ارزیابی کرده و به دنبال تگ h1 باشید باید این تگ فقط یکبار در هر صفحه آمده و انحصاراً به تاتیل صفحه اشاره کند.
بهرهگیری از مالتی مدیا
برای جذابتر کردن محتوای سایت خودتان از عکس، فیلم، دیاگرام در بدنه محتوا استفاده کنید. یکی از فاکتورهای اساسی کسب رتبه در گوگل افزایش زمان ماندگاری کاربر در سایت یا Dwell Time است.
هر چه زمان ماندگاری کاربر در سایت بیشتر باشد گوگل متوجه خواهد شد که محتوای شما پاسخ سؤال کاربرانتان را داده و این مورد یک امتیاز مثبت برای شما محسوب خواهد شد.
Subheading ها را درون تگ h2 قرار دهید
متون خود را به صورت پاراگرافبندی شده منظم نوشته و حداقل یکبار کلمه کلیدی متمرکز محتوای خودتان را درون تگ H2 قرار دهید.
این تگ میزان اهمیت کلمات در محتوا را از ۱ تا ۶ طبقهبندی میکند و به ترتیب عدد ۱ بالاترین اهمیت و ۶ کماهمیتترین تگ H میباشند. هر صفحه فقط باید یک تگ H1 داشته باشد به همین دلیل ما در بدنه محتوای خودمان از این تگ استفاده نمیکنیم زیرا عنوان صفحات به صورت اتوماتیک از این تگ استفاده میکنند.
کاربرد تگ H2 عموماً در هدینگ ها بوده و اهمیت کلمات به کار رفته در هر subheading را برای گوگل مشخص میکند.
کلمه کلیدی را در ۱۰۰ کلمه اول محتوا قرار دهید
کلمه کلیدی محتوای شما باید در ۱۰۰ تا ۱۵۰ کلمه ابتدایی ذکر شده باشد تا گوگل متوجه موضوع شما شده و برای آن به شما رتبه دهد.
از طراحی واکنشگرا استفاده نمایید
گوگل از سال ۲۰۱۵ وبسایتهایی که برای تلفنهای همراه بهینه نشده باشند را پنالتی میکند. حتی ممکن است افت رتبه باز برای اینگونه سایتها اتفاق بیفتند. پس حتماً از طراحی واکنشگرا در وبسایت خودتان استفاده کنید.
از لینکهای خارجی استفاده کنید
یک استراتژی قابل اعتماد در سئو کلاه سفید که به گوگل کمک میکند تا محتوای وبسایت شما را بهتر متوجه شود.
شما با ایجاد لینکهای خارجی علاوه بر اینکه گوگل را در شناسایی موضوع محتوای خود یاری میکنید با ارسال سیگنالهای به گوگل از تمایل خود به پیروی از قانون آن مبنی بر کرال شدن صفحات بیشتر، گوگل را مطلع میکنید.
استفاده از لینکهای داخلی
استفاده از لینکهای داخلی به مطالب سایتتان یک استراتژی خوب برای دیده شدن مجدد آن هاست، البته در این تکنیک نباید زیادهروی کنید و لینکهایی زیادی بسازید.
استفاده از ۲ تا ۳ لینک داخلی در هر محتوا میتواند گزینه مناسب و قابلاعتمادی باشد.
افزایش سرعت سایت
گوگل بارها اعلام کرده است افزایش سرعت سایت یکی از سیگنالهای سئو و کسب رتبه در گوگل است که باید به آن توجه شود.
شما میتوانید با استفاده از سیستم توزیع محتوا یا CDN سرعت سایت خود را افزایش دهید اگر نمیدانید CDN چیست حتماً مقاله آن را در سایت مطالعه کنید.
کاهش حجم عکسها و یا خرید هاست پرسرعت میتوانند گزینههای دیگری باشند که باعث افزایش سرعت سایت شما شوند.
مطمئن شوید لود سایت شما بیشتر از ۴ ثانیه به طول نینجامد. طبق بررسیهایی که توسط سایت MunchWeb انجام شده حدود ۷۵% کاربران به سایتهایی که لود آنها بیش از ۴ ثانیه طول بکشد مجدد سر نخواهند زد.
برای اینکه از این مورد مطلع شوید میتوانید از ابزار قدرتمند و فوقالعاده Gtmetrix استفاده کنید.
تاثیر استفاده از Lsi Keywords در سئو داخلی چیست
کلمات کلیدی همخانواده و مرتبط را پیدا کنید و از آنها درون متن خود استفاده کنید. با این کار گوگل محتوای شما بهتر درک خواهد کرد و علاوه بر آن به ازای آن کلمات نیز به شما رتبه خواهد داد.
از ابزار Lsigraph و یا خود Google Suggest میتوانید برای پیدا کردن این کلمات استفاده کنید. کافیه تا کلمه کلیدی خود را وارد کرده و لیستی از عبارات مشابه و پر جستجو را پیدا کنید و سپس با لیست کردن آنها به تعداد مناسب از آنها درون سایت خود استفاده کنید.
بهینهسازی عکسها
مطمئن شوید حداقل نام یکی از عکسهای شما شامل کلمه کلیدی صفحه باشد و کلمه کلیدی بخشی از نام تگ Alt عکس شما را شامل شود.
از دکمه شبکههای اجتماعی استفاده کنید
انتشار محتوا در شبکههای اجتماعی هر چند که به صورت مستقیم در رنک سایت شما تأثیرگذار نیستند ولی میتوانند باعث بیشتر دیده شدن محتوای شما شوند.
سعی کنید به هر طریقی افراد بیشتری را وارد سایت خود کنید و از این نترسید که این دکمهها را درون سایت خود قرار دهید. باید هر مقاله سایت شما دارای دکمه شبکههای اجتماعی باشد تا کاربران در صورت پسندیدن آنها را با دیگران به اشتراک بگذارند.
محتوای بلند تولید کنید
طبق بررسیهای انجام شده مقالاتی که جامعتر و بلندتر باشند به طوری که به عمیقاً پاسخ سؤالات کاربران را پوشش دهند شانس بسیار بیشتری دارند تا توسط گوگل تائید شده و در رتبه ۱ گوگل قرار گیرند.
سعی کنید طول محتوای شما حداقل ۱۸۹۰ کلمه یا بیشتر باشد تا نسبت به رقبای خود در جایگاه بهتری قرار بگیرید.
زمان ماندگاری یا Dwell Time را افزایش دهید
اگر کاربری بعد از ورود به سایت شما سریعاً روی دکمه Back مرورگر خود کلیک کند به گوگل اعلام میکند که این محتوا پاسخ سؤال آن را نداده و چیزی نبوده که کاربر به دنبال آن است.
اگر این کار بارها توسط کاربران تکرار شود گوگل مطمئن خواهد شد که محتوایی که به کاربران نمایش میداده ارزش رتبه کنونی را نداشته پس آن را با یک سایت دیگر جایگزین کرده و آن را به رتبههای پایینتر میبرد.
شما باید از هر روشی که شده کاری کنید که کاربران زمان بیشتری را در سایت شما بمانند میتوانید از ویدیو استفاده کنید. مطالب غنیتر بنویسید و یا حتی از بازی و تست درون سایت خود استفاده کنید و با کاربر تعامل بیشتری داشته باشید.
امیدواریم با این آموزش سئو دیگر برای شما جای سوالی نمانده باشد که سئو داخلی چیست و چه کاربردی دارد.
تکتک موارد ذکر شده از فاکتورهای اساسی سئو داخلی هستند که میتوانند در گرفتن رتبه بهتر سایت شما را کمک کنند حتماً از تمامی روشهای فوق استفاده کرده و هرگز به سلیقه خود بخشی از آنها را نادیده نگیرید و فقط تمام و کمال آنها را انجام دهید.